Dozvolite da pokažemo razliku!

Servisne usluge

BB Elektronik servisna mreža obuhvata više od 100 servisnih i maloprodajnih objekata u Srbiji.

BB Elektronik
KAPACITIVNO TESTIRANJE TRAKCIONIH BATERIJA

KAPACITIVNO TESTIRANJE TRAKCIONIH BATERIJA

Hemijski procesi, koji se dešavaju u bateriji, utiču na kontinuirano smanjenje njenog kapaciteta. Ako se uzme u obzir i nestručno odnosno neadekvatno održavanje proces smanjenja kapaciteta se ubrzava. Ukoliko želite da proverite trenutno stanje baterije, uz stručno mišljenje o tome šta je potrebno učiniti da bi se povećao kapacitet baterije – obratite nam se.

Nakon što se utvrdi trenutno stanje i mogućnost oporavka baterije, možete se odlučiti za jednu od opcija za povećanje kapaciteta, odnosno, za regeneraciju, zamenu ćelija ili dugih delova ili u krajnjem slučaju kompletne baterije.

SERVIS TRAKCIONIH, STARTERSKIH, TROJAN I DRUGIH VRSTA BATERIJA

SERVIS TRAKCIONIH, STARTERSKIH, TROJAN I DRUGIH VRSTA BATERIJA

Pored znanja i iskustva stečenog na obukama i kroz praksu, posedujemo svu opremu potrebnu za servis većine baterija prisutnih na našem tržištu.

Pošto je pored kvaliteta baterije vrlo bitno da baterija bude adekvatno održavana i kvalitetno punjena pored usluge dijagnostike i popravke same baterije vršimo i dijagnostiku i popravku punjača baterija.

Pored ispitivanja i servisa nudimo i preventivne preglede Vaših baterija i punjača i ugradnju uređaja za monitoring a sve u cilju ranog ustanovljenja i otklanjanja neispravnosti.

OVLAŠĆENI SERVISER BATERIJA

OVLAŠĆENI SERVISER BATERIJA

Serviseri BB Elektronika obučavani su u fabrikama za proizvodnju baterija i poseduju višegodišnje iskustvo u struci.

BB Elektronik je ovlašćeni serviser:

  • Hawker trakcionih baterija
  • Banner, Bären i Top Start akumulatora
  • Trojan baterijskih monoblokova
  • Hawker stacionarnih baterija
BB Elektronik vrši servis svih vrsta baterija. Ukoliko imate bilo kakav problem ili pitanje vezano za servisiranje, slobodno nas kontaktirajte ili posetite u najbližem maloprodajnom objektu ili u sedištu kompanije.

Tri decenije tradicije i poverenja

BB ELEKTRONIK d.o.o. posluje preko trideset godina i najvažniji kapital koji smo tokom tog vremena stekli jeste najviši stepen sigurnosti koji naši klijenti imaju u poslovanju sa nama.

Politiku kvaliteta preduzeća možete pogledati klikom na dugme.

KLIKNITE OVDE

Uvek spreman lager - isporuka za tri dana!

Baterije koje se najčešće koriste na regionalnom tržištu uvek imamo na lageru čime obezbeđujemo rok isporuke do tri dana od trenutka porudžbine.

Kao preduzeće specijalizovano za rad sa baterijama, kroz procedure upravljanja zalihama smo odredili obavezu da se one krajnjem kupcu uvek isporučuju sveže.