Dozvolite da pokažemo razliku!

Servisne usluge

BB Elektronik servisna mreža obuhvata više od 100 servisnih i maloprodajnih objekata u Srbiji.

KAPACITIVNO TESTIRANJE TRAKCIONIH BATERIJA

KAPACITIVNO TESTIRANJE TRAKCIONIH BATERIJA

Hemijski procesi, koji se dešavaju u bateriji, utiču na kontinuirano smanjenje njenog kapaciteta. Ako se uzme u obzir i nestručno odnosno neadekvatno održavanje proces smanjenja kapaciteta se ubrzava. Ukoliko želite da proverite trenutno stanje baterije, uz stručno mišljenje o tome šta je potrebno učiniti da bi se povećao kapacitet baterije – obratite nam se.

Nakon što se utvrdi trenutno stanje i mogućnost oporavka baterije, možete se odlučiti za jednu od opcija za povećanje kapaciteta, odnosno, za regeneraciju, zamenu ćelija ili dugih delova ili u krajnjem slučaju kompletne baterije.

SERVIS TRAKCIONIH, STARTERSKIH, TROJAN I DRUGIH VRSTA BATERIJA

SERVIS TRAKCIONIH, STARTERSKIH, TROJAN I DRUGIH VRSTA BATERIJA

Pored znanja i iskustva stečenog na obukama i kroz praksu, posedujemo svu opremu potrebnu za servis većine baterija prisutnih na našem tržištu.

Pošto je pored kvaliteta baterije vrlo bitno da baterija bude adekvatno održavana i kvalitetno punjena pored usluge dijagnostike i popravke same baterije vršimo i dijagnostiku i popravku punjača baterija.

Pored ispitivanja i servisa nudimo i preventivne preglede Vaših baterija i punjača i ugradnju uređaja za monitoring a sve u cilju ranog ustanovljenja i otklanjanja neispravnosti.

OVLAŠĆENI SERVISER BATERIJA

OVLAŠĆENI SERVISER BATERIJA

Serviseri BB Elektronika obučavani su u fabrikama za proizvodnju baterija i poseduju višegodišnje iskustvo u struci.

BB Elektronik je ovlašćeni serviser:

  • Hawker trakcionih baterija
  • Banner, Bären i Top Start akumulatora
  • Trojan baterijskih monoblokova
  • Hawker stacionarnih baterija
BB Elektronik vrši servis svih vrsta baterija. Ukoliko imate bilo kakav problem ili pitanje vezano za servisiranje, slobodno nas kontaktirajte ili posetite u najbližem maloprodajnom objektu ili u sedištu kompanije.