Dozvolite da pokažemo razliku!

Otkup otpadnih baterija

Otkup otpadnih baterija

U Srbiji postoji hiljade tona starih, korišćenih akumulatora, koji se nalaze u industrijskim zonama, auto-servisima, garažama itd. Ovi akumulatori se sakupljaju i prerađuju na neadekvatan način, pa predstavljaju izvor štetnog zračenja. Takođe, takvi akumulatori zagađuju tlo, zemljište i vodotokove.

BB Elektronik se zalaže za smanjenje zagađenosti i očuvanje životne sredine i zato je jedan od bitnih segmenata našeg poslovanja i sakupljanje, otkup i skladištenje starih olovnih akumulatora. Oni se nakon otkupa prosleđuju fabrikama za reciklažu otpadnog olova i na taj način se odgovorno i savesno ponašamo prema svojoj okolini.

BB Elektronik otkup otpadnih baterija vrši u svim svojim maloprodajnim i veleprodajnim objektima, kao i putem direktnog kontakta sa komercijalnim terenskim radnicima. Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontaktirajte nas

Plastificiranje kućišta baterija na zahtev

Opremljeni smo pogonom za izradu i plastifikaciju kućišta baterija, koje možemo izrađivati po zahtevu. Tako plastificiran sanduk otporan je na kiselinu, i obezbeđuje dug vek zaštite baterije od spoljnih uticaja.

Uvek spreman lager - isporuka za tri dana!

Baterije koje se najčešće koriste na regionalnom tržištu uvek imamo na lageru čime obezbeđujemo rok isporuke do tri dana od trenutka porudžbine.

Kao preduzeće specijalizovano za rad sa baterijama, kroz procedure upravljanja zalihama smo odredili obavezu da se one krajnjem kupcu uvek isporučuju sveže.