Dozvolite da pokažemo razliku!

Startne baterije

BB Elektronik je direktni zastupnik najvećih svetskih proizvođača i u svojoj ponudi ima brendove koji zadovoljavaju potrebe i najizbirljivijih kupaca. Mreža komercijalnih radnika pokriva celu Srbiju i izuzetno brzo Vam može biti isporučen akumulator bilo kojih performansi koje su Vam potrebne.

TOP START

TOP START

Top Start akumulatori predstavljaju baterije koje su pogodne za potrebe prosečnih vozila sa manje elektronike kao i za vozila starije generacije. Odlikuje ih jaka startna struja (+30% veća u odnosu na predhodnu generaciju), kvalitetna izrada olovnih ploča kao i samog kućišta.

Pogledajte više

BAREN

BAREN

BAREN starteri su dobro poznat brend jednog od vodećih svetskih proizvođača iz ove oblasti, italijanske grupacije FIAMM. Kvalitet startera proizvedenih u FIAMM fabrici, dobro je poznat u stručnim krugovima po svojoj velikoj snazi, izdržljivosti i bezbednosti.

Pogledajte više

BANNER

BANNER

BANNER starteri potiču iz istoimene austrijske kompanije sa tradicijom dugom preko 75 godina. Pored niza standarda po kojima se proizvodi, BANNER brend je najprepoznatljiviji kao prvi izbor za ugradnju vodećih proizvođača automobila.

Pogledajte više

MOLL STARTNE BATERIJE

MOLL STARTNE BATERIJE

Najkvalitetniji prvougradni akumulatori koji se proizvodi isključivo u Nemačkoj! Moll EFB baterija je idealna za upotrebu u vozilima sa start/stop sistemima. Moll M3 plus je akumulator 100% OEM kvaliteta. Moll Kamina Truck predstavlja akumulator sa nenadmašnom izdržljivošću i dokazanim kvalitetom.

Pogledajte više